Klerenmaker | Het Echte Vakhuis Gümüs

Kledingreparatie

Het Echte Vakhuis Gümüs te Heerlen is een klerenmaker die een klus uitvoert met het hoogst mogelijke niveau voor ogen. Om aan dit niveau te kunnen blijven voldoen, doen wij onze klanten graag enkele garanties. Zo weet u wat u mag en kunt verwachten en weten wij waar wij ons aan dienen te houden. Wij garanderen u bij deze het volgende. De beste technieken. Als kleermaker werken wij op ambachtelijke wijze, maar dat betekent niet dat wij ons afsluiten voor nieuwe ontwikkelingen. Wij hanteren de laatste technieken bij het uitvoeren van onze diensten. Dat zorgt ervoor dat wij snel en doelgericht kunnen werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Het Echte Vakhuis Gümüs werkt alleen maar met de beste materialen. Dat geldt voor onze werkmaterialen en kledingmaterialen. De fijnste stoffen en de voornaamste productiematerialen. Zo kunnen wij onze kwaliteit steevast waarborgen. Ons professioneel personeel neemt het kleermakersvak uitermate serieus. Als kundige kleermakers houden zij hun vakmanschap up-to-date door het volgen van bijscholingstrajecten. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit in alle diensten die wij bieden. Ook kunnen wij o.a fitnessapparatuur stofferen voor sportscholen of stoelen bekleden voor de horeca, wij komen graag bij u langs voor een passende offerte.
Voor vragen neem contact op.

Kledingreparatie

Heeft u uw nieuw aangekochte kleding net niet de juiste pasvorm gekocht? Verdient uw oude lievelings trui of broek een 2e leven? Of is de ritssluiting kapot van die verder perfect zittende jeans of jas? Of het een grote of kleine reparatie is aan uw kleding. Dan niet langer getreurd, want wij zijn u graag van dienst! U bent van harte welkom om vrijblijvend advies in te winnen en ons uw opdracht voor te leggen. Gun uw mooiste kleding een 2e leven want weggooien kan altijd nog.
Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs en professioneel hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Ook hier zijn alle adviezen gratis. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden. Maar ook alledaagse kleding en werkkleding is welkom. De juiste pasvorm maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

Lederen kleding

Het Echte Vakhuis Gümüs beschikt over speciale machines en heeft veel ervaring met het repareren en vermaken van lederen kleding. Veel voorkomende reparaties zijn het inzetten van ritsen, aanzetten van zware knopen en het repareren van scheurtjes.

Gordijnen

Het korter maken van gebruikte gordijnen is meestal geen probleem. Het langer maken met zo’n 20cm is vaak ook heel goed mogelijk zonder opvallende dwarsnaden.

Overig woningtextiel

De woningtextiele bewerkingen omvatten behalve gordijnen ook meubelovertrekken, wiegbekledingen, hemelbedden, tafelkleden, servetten, beddengoed etc. Ook hier geldt dat onder voorwaarden passen, meten en adviezen gratis zijn.

Stomen

U kunt uw kleding ook bij Het Echte Vakhuis Gümüs aanbieden om te laten stomen.