Stomerij | Het Echte Vakhuis Gümüs

Stomerij & Wassalon; Reinigen, Stomen, Strijken.

Het Echte Vakhuis Gümüs is er voor particulieren, verenigingen, horeca, B&B en bedrijven. Kom eens langs! of neem contact op.

Bij ons kunt u ook al uw soorten textiel achterlaten om te laten reinigen; kostuums, overhemden, jurken en dekbedden. Wij zullen ervoor zorgen dat al uw textiel weer fris en fruitig is.
Onze core business is het reinigen van duurzaam textiel, dekbedden, gordijnen en andere verwante goederen. De reiniging vindt centraal plaats in onze warme zaak in Heerlen Centrum.
Onze belangrijkste onderscheidende factor is de hoogstaande kwalitatieve dienstverlening die wij onze relaties bieden. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door een team van goed opgeleide en ervaren werknemers. Onze processen worden continu verbeterd teneinde een zo optimaal mogelijke premium service te kunnen verlenen.

Stomerij

Wij zijn een warme stomerij, waarbij alles ter plaatse in onze zaak wordt gedaan.

Wasserij

Laat uw kleding wassen bij onze wasservice. Gewassen, gedroogd en netjes opgevouwen weer terug.

Strijken

Wij zijn in bezit van professionele afwerk apparatuur. Hierdoor kunnen wij alles netjes afstrijken.

Wasserij, Stomerij en Strijk service.

Wij verzorgen voor uw stoomgoed, wasgoed, suède en leer en reinigen ook vloerkleden. Daarnaast bieden wij een overhemdenservice, reinigen wij uw dekbedden en verzorgen wij kledingreparatie en stoppage. Onze complete behandeling omvat naast kwaliteitsreiniging ook versteviging, vlekverwijdering en een water- en vuilafstotende behandeling. Ook de verpakking in een kledinghoes of draagtas is bij de prijs inbegrepen. U kunt bij ons gebruik maken van een snel-service, voor het winkelen brengen na het winkelen is de dienst klaar. Ook voor dekbedden geldt één dag service.
Het Echte Vakhuis Gümüs is al ruim 20 jaar een zogeheten warme stomerij. Dat betekent dat er geen fabriek aan te pas komt. Alle spullen worden in eigen beheer gereinigd en gestoomd. Dat betekent dat we geen transportkosten rekenen en geen fabriekskwaliteit afleveren. Alles blijft gewoon bij ons. Dat is voor velen een veilig gevoel. Wij verzorgen dit al sinds 1999!

Woningtextiel diensten

Voor textiel in uw woning heeft u vaak nog meer betaald dan voor uw kleding. Het word minder vaak gereinigd dan uw kleding, maar als u het laat reinigen wilt u dat dit natuurlijk professioneel en voorzichtig gebeurd. Het Echte Vakhuis Gümüs heeft al meer dan 20 jaar ervaring met dit type textiel en weten hoe we bijvoorbeeld uw gordijnen, vloerkleden, dekbedden en bankkussens het beste kunnen behandelen.

Heeft u een vraag over het reinigen van uw textiel of wilt u advies over het verwijderen van een vlek?
Neem dan even contact met ons op.
– Woningtextiel
– Woningtextiel stomen
– Gordijnen stomen
– Dekbedden stomen
– Meer diensten

Kijk ook gerust bij onze andere diensten: Kledingreparatie, Schoenenreparatie, Sleutel en sloten maken.