Schoenmaker | Het Echte Vakhuis Gümüs

Zoekt u een schoenmaker in Heerlen?

‘’Ik vind het zo zonde dat mijn dure designer schoen kapot is…’’ Dit is wat wij vaak te horen krijgen, mensen die een dure designer schoen hebben aangeschaft, maar die na verloop van tijd kapot is gegaan. Daarom is Het Echte Vakhuis Gümüs met een oplossing gekomen, wat tevens ook onze missie is, namelijk om iedere kapotte (designer) schoen nieuw leven in te blazen. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij onze klanten altijd 100% tevredenheid garanderen, voor elke schoen bieden wij de juiste uitkomst.
neem contact op.

Schoenmaker voor uw schoenreparatie, maatwerk en schoenonderhoud in Limburg, Heerlen.

Uw schoenen zijn de fundering van uw outfit. Daarom is het belangrijk om hier de nodige aandacht aan te besteden. Laat uw schoenen verwennen door een echte expert die het schoenmakers vak met de paplepel ingegoten heeft gekregen. De eigenaar van Het Echte Vakhuis Gümüs heeft zelfs meerdere schoenherstellers opgeleid en werkt samen met diverse grote schoenenwinkels.

Elk schoenmerk heeft een verhaal en specifieke kenmerken. Als u de winkel binnenstapt merkt u dat de eigenaar elk detail kent en precies weet wat het beste voor uw schoen is. Er wordt alles aan gedaan om u met een goed gevoel en met een prachtig paar schoenen de deur uit te laten gaan. Of het om een schoenreparatie, bergschoenreparatie, maatwerk of schoenonderhoud gaat, uw schoenen zijn in goede handen bij uw schoenmaker Het Echte Vakhuis Gümüs.

Kijk gerust even naar onze andere diensten zoals: Kledingreparatie, Stomerij & Wasserij en onze sleutelservices: Het bijmaken van huis, auto of fiets sleutels.

Ben je opzoek naar een stageplaats? Het echte vakhuis Gümüs is een erkend leerbedrijf voor schoenhersteller 2.

Kies voor schoenonderhoud door Het Echte Vakhuis Gümüs.

Wanneer u heeft geïnvesteerd in nieuwe schoenen of laarzen, wilt u natuurlijk dat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Met de juiste kennis en producten, zorgt u ervoor dat het leer van uw schoenen mooi soepel wordt en dat de kleur behouden blijft. Laat u adviseren door een expert, kom langs bij Het Echte Vakhuis Gümüs in Heerlen Centrum.

Met de juiste onderhoudsmiddelen blijven uw leren schoenen langer mooi. Meester Schoenmaker Het Echte Vakhuis Gümüs verkoopt onderhoudsmiddelen voor alle soorten schoenen en lederwaren. Bent u op zoek naar een bepaalde kleur verf of schoensmeer? Het Echte Vakhuis Gümüs heeft een uitgebreide collectie onderhoudsmiddelen, voor ieder wat wils.
Wij kunnen ook andere lederwaar onderhouden, zoals tapijten, banken, tassen etc.