Sleutel en slotenmaker | Het Echte Vakhuis Gümüs

Sleutels bijmaken? Het echte vakhuis Gümüs – Sleutelmaker & Slotenmaker in Heerlen Centrum!

Het Echte Vakhuis Gümüs Sleutelmaker & Slotenmaker in Heerlen Centrum. Hier kunnen wij al uw sleutels bijmaken. Heeft u extra autosleutels, huissleutels, winkelsleutels, fietssleutel, scootersleutel nodig? Kom dan naar het Echte Vakhuis Gümüs. U kunt sleutels van Nemef, AXA, GAMMA en vele andere merken laten bijmaken. Van huis- tot fietssleutels. In de meeste gevallen is binnen een paar minuten uw nieuwe sleutel gereed. Vanaf 4.50 euro gaat u met een extra sleutel onze winkel uit. Voor het dupliceren van cilindersleutels, autosleutels, maar ook keersleutels (met gaatjes) bent u bij ons aan het juiste adres. Ons grote assortiment en moderne machinepark staat garant voor een feilloos werkende sleutel.

Het Echte Vakhuis Gümüs Sleutelmaker & Slotenmaker kan direct de meest gebruikelijke standaard cilindersleutels en fietssleutels bijmaken. Gecertificeerde sleutels en cilinders kunnen we uitsluitend na overleg van het certificaat (of kopiecertificaat) bestellen. Afhankelijk van het merk is de levertijd 2 werkdagen tot 2 weken. Sleutels en cilinders met een “sleutelcode”, zonder certificaat, bestellen we bij de leverancier, de levertijd hiervan is 2 tot 5 werkdagen.

Het Echte Vakhuis Gümüs beschikt over de meest geavanceerde werkplaats met een eigen machines & apparatuur binnen handbereik. Ook bestaat de mogelijkheid sleutels na te maken op codenummer, zonder voorbeeld aan de hand van het nummer en het merk. Het bezit van een reservesleutel is uiteraard aan te bevelen.

Ook al is het gebruikelijk dat bij ons bedrijf een sleutel binnen enkele minuten wordt gedupliceerd, soms is het noodzakelijk een sleutel langere tijd achter te laten. Het namaken van bijvoorbeeld een brandkastsleutel vraagt om handwerk, en dus om meer tijd. ’s Morgens brengen, ’s middag’s afhalen is een extra service die Het Echte Vakhuis Gümüs biedt als Sleutel & Slotenmaker.

Fietssleutels

Wij kunnen alle fietssleutels bijmaken, ook gebroken fietssleutels.

Autosleutels

Wij kunnen ook alle autosleutels bij laten maken die zonder transponder werken.

Gecertificeerde sleutels

Wij kunnen de meeste gecertificeerde sleutels leveren maar in sommige gevallen zijn wij zijn aangewezen op de fabrikant.

Transpondersleutels

Het maken van autosleutels is met onze computer aangestuurde sleutelmachine geen enkel probleem.

Voor het maken van transponder sleutels (electronische chip voor startonderbreker) dient u echter met de sleutel langs te komen in de winkel. In dat geval hebben wij namelijk niet voldoende informatie aan het sleutelnummer voor het maken van de transponder.

Autosleutels maken wij o.a. met de ´Quattrocode`. Een innovatieve machine voor perfecte sleutels.

Volledig automatisch en uitgerust met unieke electronica. Problemen van versleten sleutels behoren vanaf nu tot het verleden. De Quattrocode analyseert de sleutel en vergelijkt deze met gegevens in een database. Nodige aanpassingen aan de originele sleutel worden zo automatisch gemaakt..

Voor het vervaardigen van de transponder is speciale apparatuur nodig.

Met de ´RW2´ machine zijn we in staat de transponder zo in te stellen dat hij door uw auto of scooter met startonderbreker wordt herkend.
Het signaal van de transpondersleutel wordt tijdens een startpoging door uw slot opgevangen. Wordt het signaal niet herkend, dan is starten onmogelijk.

Cilindersleutels

Naast de (cilinder)sleutels die u bij ons kunt laten maken is Het Echte Vakhuis Gümüs er natuurlijk ook voor uw cilindersloten.

Elke cilinder en elk sluitsysteem wordt geleverd met veiligheidscertificaat. Nabestellingen van sleutels en cilinders worden uitsluitend uitgevoerd op vertoon van dit certificaat.

Kluissleutels

Kluissleutels kunnen wij zonder problemen voor u maken. Hiervoor hebben we echter wél uw model nodig. U kunt uw sleutel naar ons opsturen of bij ons langs brengen.

Kijk ook gerust voor onze andere diensten: Kledingreparatie, Stomerij & Wasserij, Schoenenreparatie.